Påmelding turn

Vi bruker medlemssystemet Hoopit. Påmelding til partiene skjer der. For mer informasjon om partiene, vennligst trykk her!
For timeplan trykk her!

NB: Alle aktive turnere i IL Sverre må også betale medlemskap i IL Sverre. Denne kontingenten dekker bl.a. forsikring og er obligatorisk. Dersom kontingenten ikke er betalt mister utøveren plassen. Når utøveren er tildelt plass er det derfor svært viktig at denne kontingenten betales umiddelbart.

Dersom du ikke får plass blir du automatisk plassert på venteliste. Vi har stor pågang av turnere som ønsker plass hos oss og vi gjør vårt beste for å finne en plass til alle.

Spørsmål knyttet til selve påmeldingen eller til innholdet på partiene kan rettes til turnilsverre@gmail.com

Opptakskrav: 

Som dere ser av partivalgene, er det opptakskrav til enkelte parti. Deltagelse på Bredde + jenter mellomtrinn, Bredde + jenter ungdomstrinn, Apparatturn barnetrinn, Tropp rekrutt, Konkurranse Troppsturn, Konkurranse Turn Kvinner krets/region mellomtrinn, Konkurranse Turn Kvinner krets/region ungdomstrinn, Konkurranse Turn Kvinner nasjonal krever et visst ferdighetsnivå og er derfor ikke valgbare i påmeldingen.

Det vil bli arrangert en prøvetrening i høst for de som ønsker deltakelse på noen av disse partiene.