Storsjøcup 2019

Som vanlig har IL Sverre stilt med mange lag i Storsjøcup. Den sterkeste prestasjonen var det Jenter 15 som sto for da de vant cupen etter seier 3-2 mot Åfjord i finalen. Gratulerer!
I innledningen tok laget tre seire og spilte en uavgjort. Det holdt til å vinne gruppa klart. I kvartfinalen ble det seier på straffespark mot Steinkjer. Semifinalen endte med klar seier mot Leksvik, før Åfjord ble slått i en spennende finale.

Vi kan også ta en gjennomgang av prestasjonene til øvrige lag:
Jenter 14 tapte 8-delsfinalen i B-sluttspillet på straffesparkkonkurranse mot Hommelvik, som senere vant finalen. I innledningen ble det en seier og to knepne tap.
Jenter 13 stilte med to lag. Sverre 1 fikk én seier, én uavgjort og ett tap i innledningen. I B-sluttspillet ble det tap 1-0 mot Stadsbygd i kvartfinalen. Sverre 2 hadde to seire og to tap i innledningen, men i semifinale i B-sluttspill tapte også de 1-0 mot Stadsbygd, som senere vant finalen.
Jenter 12 stilte også med to lag. Sverre 1 gikk på tre tap i innledningen, og røk ut med 1-0 i kvartfinalen mot Lånke, etter først å ha fått en fin seier i åttendelsfinalen.  Sverre 2 vant to kamper i innledningen, og tapte én. Det kvalifiserte laget til A-sluttspill hvor det ble tap i 8-delsfinalen mot Brunflo, som senere vant turneringen.

Gutter 14 spilte tre jevne kamper i innledningen og endte med én seier, én uavgjort og ett tap. Med det kvalifiserte laget seg til A-sluttspill hvor det ble tap i 16-delsfinale mot Steinkjer.
Gutter 13 stilte med tre lag. Sverre 1 vant to kamper, spilte én uavgjort og tapte én kamp i innledningen. Tapet kom mot vinnerne fra Mexico. I 16-delsfinale i A-sluttspillet ble det tap mot tapende finalist Nardo. Sverre 2 vant én kamp i innledningen, og tapte to kamper. Det kvalifiserte laget til B-sluttspill hvor de kom til kvartfinale hvor de ble tap mot Utleira. Sverre 3 vant én kamp, spilte én uavgjort og tapte to kamper i innledningen. I 16-delsfinale i B-sluttspillet ble det tap 0-2 mot Oppdal.
Gutter 12 stilte også med tre lag. Sverre 1 endte med 1-0-3 i innledningen, men spilte seg fram til kvartfinale i B-sluttspillet, hvor det ble tap mot Ås IF. Også Sverre 2 endte med 1-0-3 i innledningen. Her ble det stopp i 16-delsfinale mot Charlottenlund. Sverre 3 tapte alle sine kamper i innledningen, men vant 32-delsfinale, før det ble tap 4-3 mot Bergs IK i 16-delsfinale.

God innsats av spillere, trenere og foreldre som har bidratt til nok en trivelig uke i Østersund.