MYSIL-prisen 2019

Tippekonkurranse til inntekt for IL Sverre J14 og J13. I denne artikkelen blir det oppdateringer på resultater og vinnere.

19.05:
Resultatoppdatering etter 5 av 25 konkurranser.

Spørsmål 2:
Eurovision ble arrangert i helga, og det endte med favorittseier til Nederland. Bare 11 deltakere hadde latt seg friste av 2 poeng for dette alternativet. Nesten samtlige tippere hadde satset på «et annet land» som sitt tips.

Den eneste av de med full pott fra tidligere som også prikket inn Nederland var Mats Erik Lerfald, som dermed er alene i tet med 9 poeng. Eirik Brun-Svendsen er på andreplass med 8 poeng. Ola Hallset (!) og Agnes Breivik Moe har klatret opp til en gruppe på 18 som står med 7 poeng.

I kamp om Grobian-prisen er Mari Berg den eneste med 0 poeng og er dermed i ledelsen.


12.05.:
Resultatoppdatering etter 4 av 25 konkurranser:
17 tippere har full pott og 7 poeng. Det gjelder Nasser Adly, Bjørn Stene, Erik Brustad, Anders Berg, Shuiying Wang, Lasse Sørli, Ulrik Sandmo Sørli, Pål Musum, Ingrun Lundsvoll, Martin Imsland, Per Edvard Lund, Gaute Hoem, Arild Kjønnøy, Mats Erik Lerfald, Jørgen Binde, Anne Fresvig og Tove Kjeldsen. Disse kan kose seg i teten helt til Eurovision-finalen kommende helg.
8 deltakere står med 6 poeng.

I motsatt ende av resultatlista er det tre deltakere som fortsatt står uten poeng, og leder i kampen om Grobian-prisen. Det er Liv Margit Moe, Mari Berg og Solveig Myhr.


Spørsmål 18:
Tredelt toppscorertittel gjorde at det ble mange som fikk poeng også her. Aubameyang, Salah og «En annen spiller» ga 2 poeng til 107 personer. Bare de som tippet på Aguero endte uten poeng. 

Spørsmål 15:
Som forventet ble det seier til Györi Audi i Champions League. Dermed bare ett poeng å dele ut til de med riktig svar. 104 deltakere gikk for det sikre og innkasserte dette poenget.

Spørsmål 5: 5. plass til Jo Forseth Indgaard i NM Ultralang i dag. Dermed riktig svar til de 61 deltakerne med «4.-6. plass» som sitt svar. Det ga også to poeng.
43 deltakere står med 4 poeng av 4 mulige så langt. Flere poeng blir delt ut senere i kveld.

Spørsmål 4: Egan Bernal har brukket kragebeinet og er ute av Giroen allerede før start. Dermed 0 poeng på de 19 uheldige som hadde tro på den unge colombianeren. 

11.05.:
Første nyhet er at Stakset sport har trukket seg som leverandør av spurtpremier. De har ingen premier å avse. Forhåpentligvis får vi på plass en erstatter. Så til litt resultatservice.
Spørsmål 1: Favorittseier til Truls ala Hellstrøm. Hele 80 deltakere med riktig svar og en god start på konkurransen. 2 poeng til alle disse.

09.05.: 
Spm. 3: Finalistene i Champions League er klare, og det blir Tottenham eller «et annet lag» som sørger for 3 poeng til glade tippere. Bare 27 har tippet på et av disse alternativene, så de fleste har allerede røket på dette tipset.
Spm. 12: Kvartfinalene er ferdigspilt og Colombus Blue Jackets er ute av kampen om årets trofé. 22 av deltakerne har så langt misset på dette spørsmålet. 
I kampen om Grobian-prisen kan vi få en spennende brødreduell mellom Robert og Per Sverre Aune, med Martin Imsland og Roar Evensen som outsidere. Disse er blant de 17 tipperne som er garantert 0 poeng på både spm. 3 og 12. 

Snart vil de første poengene deles ut. Gullruten (spm. 1), NM Ultralang orientering (spm. 13) og Champions League handball kvinner (spm. 15) vil bli avgjort i løpet av helgen. De som har vært optimistiske på Frol sine vegne får heie på brødrene Forseth Indgaard, Simon Jakobsson og Eirin Svanøe-Hafstad. I tillegg får vi vite hvem som tar hjem toppscorertittelen i Premier League.

07.05.: Salget av kuponger er avsluttet og det er 143 deltakere med i konkurransen. De første poengene blir delt ut til helga (11. mai), og resultatene vil bli oppdatert fortløpende på denne siden. Ønsker alle deltakere lykke til, og takker på vegne av IL Sverre J14 og J13 for støtten.

Premier:
*1. Phillips 32′ TV gitt av Alu Rehab Trøndelag
*2. Gavekort 500,- kr. på Byggmakker gitt av Byggmester Bjartnes
*3. Gavekort på 400,- kr. fra Capelli frisør Levanger
*4-7. Valgfri treningsskjorte fra Macron Levanger
*Grobian-prisen: Gavekort 200,- kr. på Grobian Levanger til dårligste tipper
*Beste tipper på spørsmål 22, 23 og 24 vinner bilvask på Toyota Levanger
*Stakset sport stiller også med spurtpremier underveis.