VM-tippekonkurranse

Her vil deltakerne i VM-tippekonkurransen til IL Sverre J12 og J13 kunne finne oppdatert informasjon på utviklingen. Det vil bli jevnlige resultatoppdateringer etter konkurransen har startet, og informasjon om ulike konkurranser underveis i mesterskapet.

Vinnere:
Kamp 1-8: Bilvask fra Toyota Bilia – Nasser Adly. Lue: Inge Nilsen.
Kamp 9-17: Bilvask fra Toyota Bilia – Torkjel Øyen. Lue: Rannveig Ness.
Kamp 18-26: Bilvask fra Toyota Bilia – Sondre Moe Kvernbråten. Lue – Mats Erik Lerfald.
Kamp 27-36: Bilvask fra Toyota Bilia – Wenche Saksvoll. Lue – Solveig N. Rolseth.
Kamp 37-48: Bilvask fra Toyota Bilia – Geir Enge. Lue – Heidi Irene Skei Lian.
Beste tipper kamp 1-48: Bilvask fra Toyota Bilia – Heidi Irene Skei Lian.

Oppdatering 15.07:
De 19 som hadde tippet Frankrike som vinner fikk 2 poeng. Ellers ga Harry Kane 5 poeng til de som hadde tippet på han som toppscorer. Alle som scoret 4 mål ga 3 poeng, 3 mål ga 2 poeng og de som scoret 2 mål ga 1 poeng.

1. plass og vinner av 1000,- kr: Heidi Irene Skei Lian
2. plass 
og vinner av treningsskjorte, shorts og ball fra Macron: Sondre Moe Kvernbråten
3. plass 
og vinner av toalettmappe fra Capelli frisør: Morten Severin Skjei
4. plass 
og vinner av gavekort fra Grobian: Berit Skjærpe
5. plass 
og vinner av kaffe, te og drikkeflaske fra Jordbærpikene: Ola Sund-Derås
6. plass 
og vinner av fotball fra G-sport: Elise Aunet
7. plass 
og vinner av Nerf pistol fra Power: Mina Birgitte Rudi
8.-10. plass 
og vinnere av 3 runder på Levanger bowling: Håvard Kvernbråten, Geir Mediås og Gunn Lunde.
Blant de med riktig vinnertips ble følgende trukket til 1 måneds gratis trening på Care treningssenter: Therese Ovesen, Frode Bergeland, Else Fossen og Johannes Hildrum.
Vinnere av 1 gratisbillett til kamp med Levanger fotballklubb ble Elin Hjemaas og Tommy Furre Holmstrand.
Vinner av gavekort på Byggmakker gitt av byggmester Bjartnes ble Ingrid og Sigrun Kjelvik.

Premier kan etter hvert hentes hos Per-Ole Klingen i Jamtvegen 68 på Levanger. Takk for deltakelsen til alle som har vært med.

 

 

 

 

 

 

Oppdatering 13.07:
Frankrike og Kroatia er klare for finalen i VM. Ingen greide å spå disse to lagene til finalen, men så mange som 35 personer hadde Frankrike til finale. Bare Cameron Davis hadde Kroatia som et av finalelagene. Det ga 2 poeng til 36 deltakere.
Nå gjenstår bare poeng for vinner av finalen og toppscorer. Det er 19 tippere som har Frankrike som VM-vinner, men ingen har Kroatia. På toppscorer-tips er det mange som ligger an til å få poeng. Der er det hele 5 poeng for riktig tips, så ingenting er avgjort enda. Heidi Irene Skei Lian har nå to poengs forsprang i toppen av lista.
I bunn er Ola Hallset nå likt med Sigrun Kjelvik i kampen om Bjartnes-prisen. Begge har 15 poeng. Anne Lise Ahlin har 16 poeng. Også her blir det spenning til siste slutt.

Oppdatering 07.07:
Da er kvartfinalene ferdigspilt, og poeng for semifinalister kan deles ut. Veldig mange hadde tippet på Tyskland, Brasil, Argentina, Spania og Portugal, og ingen tippere hadde mer enn to riktige kandidater. Det ga 4 poeng til de flinkeste, og noen endringer i tetkampen. Heidi Irene Skei Lian beholdt ledelsen.

Enkelte av de som er inne i topp 15 har allerede notert 0 poeng på finalelag og verdensmester, mens mange venter poeng for toppscorer-tips.

I kampen om Bjartnes-prisen er Ola Hallset fortsatt i ledelsen, men skulle Frankrike ta seg videre henger den i en meget tynn tråd. Flere kandidater med svak tipping står klare til å ta over tronen som «dårligste tipper».

Ny oppdatering kommer når finalelagene er klare.

 

 

 

Oppdatering 28.06:
Siste dag med kamper i innledende runde unnagjort, og seks deltakere traff med firlingen. Gro Anett Pedersen, Elin Hjemaas, Szilvester Pap, Heidi Irene Skei Lian, Andreas Balstad og Aslak Wanderås. Av de som lå i teten i konkurransen om den siste spurtprisen var det Geir Enge som presterte best med 3 riktige. Han vant bilvasken etter loddtrekning mot Heidi I. Skei Lian, som vant lue.

Heidi Irene Skei Lian trenger imidlertid ikke sørge lenge over tapt bilvask da hun vant som beste tipper etter innledningskampene. Det ga den sjette og siste premien. Delt andreplass på Elin Hjemaas, Geir Enge og Tommy Furre Holmstrand. 7 deltakere delte femteplassen. Både Henrik Ulvin Berg og Geir Mediås, som ledet før dagens kamper, sprakk fullstendig og fikk 0 poeng i dag.

Da er det bare å vente på semifinaler før neste oppdatering. Mange har tippet Tyskland som vinner, og har allerede notert 0 poeng på vinner. 0 poeng blir det også på deltakere som har forsøkt seg med Thomas Müller eller Timo Werner som toppscorer.

 

Oppdatering 27.06:
Nye 4 kamper unnagjort. Ingen greide å treffe på samtlige kamper i kveld, men 26 deltakere fikk 3 poeng. Etter 8 av 12 kamper i kamp om siste bilvask står fire deltakere med 6 poeng; Geir Enge, Audhild Vingen, Hans Skei og Arild Kjønnøy. De må prestere også i morgen, for 30 deltakere ligger poenget bak og står parate om noen av de fire i tet svikter.

Sammenlagtleder Henrik Ulvin Berg traff bare på 1 kamp i dag, og da benyttet Geir Mediås anledningen til å komme opp på samme poengsum. Begge har 27 poeng. Elden og Rolseth følger fortsatt ett poeng bak, men har fått opp ytterligere seks deltakere. Ness, Skei Lian, Vingen og Holmstrand har tatt steget fra gruppa som lå to poeng bak. Geir Enge og Inge Nilsen fikk tre poeng i dag, og klatret fra fra en gruppe enda lenger nede på lista. Alle disse står nå med 26 poeng. Tolv deltakere står med 25 poeng.


Oppdatering 26.06:
4 spennende kamper spilt i dag hvor resultatene kunne gått i mange retninger. Det var fem tippere som traff på firlingen, og dermed leder i kampen om den siste spurtpremien. Odd Eirik Elden klatret opp på andre plass i sammendraget, mens Audhild Vingen er på delt femteplass. De øvrige tre ligger beskjedent plassert sammenlagt, men kan håpe på spurtpremie. Det gjelder Hans Skei, Arild Kjønnøy og Heidi Sandberg Nordahl.

Sammenlagt er det fortsatt Henrik Ulvin Berg som leder. Han står med 26 poeng etter 2 poeng i dag. Med full pott er Odd Eirik Elden bare poenget bak, sammen med Solveig N. Rolseth og Geir Mediås som hadde 3 riktige tippetegn. Fem deltakere har 24 poeng. Audhild Vingen er med igjen etter en down-periode, og står nå likt med Rannveig Ness, Heidi Irene S. Lian, Lars Tarjei Voll og Tommy Furre Holmstrand. Atten deltakere står med 23 poeng. 4 nye kamper i morgen, så her er ingenting avgjort.

I bunn er fortsatt Ola Hallseth dårligst, men han får nå konkurranse av Sigrun Kjelvik som har hatt 0 poeng fire dager på rad.


Oppdatering 25.06:
Meget utfordrende runde i dag, med 4 kamper. Det var tolv deltakere som greide 2 poeng. Resten fordelte seg jevnt mellom 1 og 0.
I konkurransen om den fjerde bilvask-premien fikk alle de tre deltakerne i tet ett poeng. Fire deltakere tok inn poenget de lå bak slik at totalt sju deltakere var med i trekningen. I tillegg til tidligere nevnte Dalen, Forberg og Saksvoll, var det Henrik Ulvin Berg, Solveig N. Rolseth, Bjørn Stene og Tora Wangensteen. Etter loddtrekning ble Wenche Saksvoll vinner av bilvask, mens Solveig N. Rolseth vant lue fra Sport1.

I sammenlagtkonkurransen var det Henrik Ulvin Berg som traff best av kvartetten i tet. Han fikk 2 poeng og står med 24 totalt. Både Kibsgaard, Wangensteen og Nilsen misset totalt, og ble stående med 22 poeng. Det er også poengsummen til Elin Hjemaas, Rannveig Ness, Mina B. Rudi, Solveig N. Rolseth og Geir Mediås. En gruppe på 15 tippere følger poenget bak. 30 deltakere står med 20, så her er ingenting avgjort.

Neste bilvask og lue deles ut etter samtlige 48 kamper i innledende runde er spilt.

 

Oppdatering 24.06:
Så mange som 18 deltakere hadde trippelen i dag. Tre av disse hadde også gårsdagens trippel, og leder i kampen om bilvask. Det er Marie Dalen, Vegard Forberg og Wenche Saksvoll. Veldig mange deltakere følger poenget bak. Avgjørelsen her faller i morgen.

De tre herrene Kibsgaard, Wangensteen og Nilsen er fortsatt i tet, men har fått besøk av Henrik Ulvin Berg. Alle disse fire står med 22 poeng. Ett poeng bak følger 6 deltakere. Elden, Ness, Rudi, Kvernbråten og Mediås har vært nevnt i tetsjiktet de siste dagene, og med full pott i dag er Therese Granås også der oppe. 20 deltakere står med 20 poeng.

Oppdatering 23.06:
Ny dag med mange poeng å dele ut. Nesten halvparten av deltakerne slo til med 3 treff av 3 mulige. Godt gjort! Dette medfører hard kamp om neste bilvask- og luepremie. Fire deltakere bommet på alle kampene, og Ola Hallset har nå solid forsprang i kampen om Bjartnes-prisen. Veldig god dårlig tipping.

Sammenlagt er Inge Nilsen fortsatt i ledelsen, men med full pott i dag klatret Magnus Wangensteen og Leif Kibsgaard opp på samme poengsum. Disse tre har 20 poeng. Fjerdeplassen blir delt av 13 deltakere. Nykommerne her er Kurt Lian, Elin Hjemaas, Ola Sund-Derås, Rannveig Ness, Mina Birgitte Rudi, Erik Aunet og Morten Severin Skjei. De øvrige ble nevnt i gårsdagens oppdatering. Hele 24 tippere følger to poeng bak teten med 18 poeng.

Ellers blir det en korrigering for LFK-premien. Billett til hjemmekamp med Levanger Fotballklubb går til de to beste tipperne etter innledningskampene, som havner utenfor premie til slutt.

Oppdatering 22.06:
To deltakere med 8 riktige av de 9 kampene spilt siden onsdag. Etter trekning ble Sondre Moe Kvernbråten vinner av bilvask, mens Mats Erik Lerfald vant lue. Hele 30 deltakere hadde 7 poeng. Nye sjanser for premier etter ytterligere 9 spilte kamper.

Helsprekk for sammenlagtleder Audhild Vingen i dag, med 0 poeng. Ny mann i ledelsen er Inge Nilsen med 18 poeng. Åtte deltakere står med 17 poeng; Geir Mediås, Håvard Kvernbråten, Audhild Vingen, Henrik Ulvin Berg, Magnus Wangensteen, Odd Erik Elden, Siri Pedersen og Leif Kibsgaard. Sistnevnte var en av 16 deltakere med full pott på dagens kamper.

Oppdatering 21.06:
En ny VM-dag er unnagjort, og de fleste deltakerne fikk poeng. Treff på alle tre kampene var imidlertid en utfordring som bare 3 deltakere greide; Martine Imsland, Grete Saksvoll og Fam. Brodersen Myrvold. Av disse var det bare sistnevnte som hadde full pott i går, og de leder dermed i kampen om mesterskapets tredje bilvask. En veldig stor gruppe med 30-40 personer følger ett poeng bak.

I totalen er det fortsatt Audhild Vingen som leder med 17 poeng. Inge Nilsen følger ett poeng bak. Det er nå tretten deltakere som står med 15 poeng på delt tredje plass. Nykommere på denne lista er Frank Olsen, Siri Pedersen, Odd Eirik Elden, Sigurd Berg, Magnus Wangensteen, Henrik Ulvin Berg, Håvard Kvernbråten og Geir Mediås.

 

Oppdatering 20.06:
Tre favorittseire i dag, og ekstremt mange poeng utdelt. Godt over halvparten fikk dermed en god start i kampen om spurtpremien for kamp 18-26.
Nasser Adly valgte å tippe med hjertet i Irans kamp mot Spania, og er for første gang siden starten ikke sammenlagtleder. Den posisjonen er overtatt av Audhild Vingen med 15 poeng. En gruppe på seks personer ligger ett poeng bak. Der har vi, i tillegg til Nasser, også med Kurt Lian, Gro Anett Pedersen, Inge Nilsen, Gunn Lunde og Therese Granås.
I kampen om «Bjartnes-prisen» tok Ola Hallset et godt grep ved bare å tippe riktig på én av dagens kamper. Jørund Sandvik går for spurtpris, og tippet riktig på hele dagens trippel.

Oppdatering 19.06:
I kampen om den andre spurtprisen ble det til slutt likt mellom 7 deltakere. Etter loddtrekning vant Torkjel Øyen bilvasken, mens Rannveig Ness vant lue. Randi Johnsen, Kurt Lian, Geir Mediås, Guro Vedul Tronstad og Audhild Vingen var også med i trekningen, uten å nå opp denne gangen.

Dagens kamper var igjen vanskelige. Bare Solveig Norum Rolseth greide kunststykket å prikke inn trippelen på Senegal, Japan og Russland.

På sammenlagtlista viste Nasser Adly svakhetstegn. Det førte Audhild Vingen á poeng med 12. Sju deltakere følger ett poeng bak med 11. Det er stort sett de samme som hadde 10 i går, men Kurt Lian har erstattet Anette Bjerkan. I kampen om Bjartnes-prisen finner vi Ola Hallset og Jørund Sandvik i delt ledelse med usle 2 poeng.

Oppdatering 18.06. (kveld):
Resultat etter 14 spilte kamper:
Vanskelige kamper i går ble erstattet av favorittseire og mange poeng i dag. Over halvparten av deltakerne tok full pott med 3 poeng. I kamp om spurtpris kamp 9-17 har tre deltakere 5 poeng: Randi Johnsen, Lars A. Aunan og Geir Mediås. Disse stiller dermed som favoritter til bilvask-premie og lue.

Sammenlagt er fortsatt Nasser Adly med sine 12 poeng to poeng foran en stor gruppe på ti deltakere. Den består av nevnte Johnsen og Aunan, luevinner Inge Nilsen, Frank Olsen, Gunn Lunde, Audhild Vingen, Sigurd Berg, Gro Anett Pedersen, Anette Bjerkan og Therese Granås.

Tre åpne kamper i morgen, med stor variasjon i tippetegn. Her kan det skje store forandringer på resultatlistene.

Oppdatering 18.06:
Resultater etter 11 spilte kamper:
Vanskelig dag med overraskende resultater. Ingen traff på alle tre kamper, men ni deltakere hadde 2 poeng. Disse leder da selvfølgelig i kampen om spurtprisen fra kamp 9-17.
Nasser Adly leder fortsatt sammenlagt med 9 poeng. Med 7 poeng følger nå sytten deltakere.


Oppdatering 17.06:
Resultater etter 8 spilte kamper:
Nasser Adly er den eneste som har prikket samtlige 8 kamper. Med det vinner han en gratis utvendig handvask av bil fra Toyota Bilia. Inge Nilsen, Gunn Lunde og Mona Kristin Bakøy har 7 poeng. Etter loddtrekning ble Inge Nilsen vinner av lue fra Stakset sport.
Det var hele 10 tippere som prikket samtlige fire kamper i går, og med det klatret betydelig på sammenlagtlista.

Bilvask går til beste tipper på kampene 9-17. Også her blir det en lue til nest beste tipper.

Oppdatering 16.06:
Resultat etter 4 spilte kamper:
6 stk. står med max poengsum så langt: Nasser Adly, Inge Nilsen, Mina Birgitte Rudi, Michael Kazmierski, Mona Kristin Bakøy og Audhild Vingen. 38 tippere har 3 poeng.
I kampen om «Byggmakker Bjartnes-prisen» er det 7 tippere med 0 poeng. Tidlig å utrope favoritter i denne kategorien enda, men karer som Fredrik Langfjæran og Jørund Sandvik har nok ambisjoner om å unngå denne.
Etter dagens fire kamper vil de første premiene bli delt ut.

Oppdatering 15.06.
Det ser ut til at det blir 201 deltakere i VM-tippingen. Takk til dere alle.
Favorittseier til Russland i første kamp var en god nyhet for de fleste. Hele 164 deltakere traff på tipset sitt.

Siste nytt 14.06:
VM er i gang med solid seier til Russland mot Saudi Arabia. Per nå står vi med 181 tips det er betalt for. Noen mangler innbetaling, og noen skjema har enda ikke kommet meg i hende. Det kan derfor bli noen flere totalt. Flere premier har kommet til underveis. Siden sist har vi blitt sponset med to gratisbilletter til hjemmekamp med Levanger FK og 6 stk. gratis utvendig bilvask fra Toyota Bilia (verdi 250,- kr.).

Vi setter opp spurtpremie etter kamp 8, og trekker bilvask blant de som leder fram til da. Lue i andrepremie.

Premier:
1. 1000,- kr. i cash
2. Treningsskjorte, shorts og fotball fra Macron
3. Toalettmappe med shampo, balsam og olje fra Capelli frisør
4. Gavekort 300,- kr. fra Grobian Levanger
5. Pakke fra Jordbærpikene med kaffe, te og drikkeflaske
6. Fotball fra G-sport
7. Nerf pistol fra Power
8-10. 3 runder gratis bowling på Levanger bowling
1 måneds gratis trening på Care treningssenter til 4 stk med riktig vinnertips
Byggmester Bjartnes gir gavekort på 500,- kr. på Byggmakker til dårligste tipper
Luer fra Sport1 gis til vinnere av diverse konkurranser underveis.
1 billett til hjemmekamp med Levanger FK til to tippere med samme totalpoengsum som undertegnede (stiller utenfor konkurranse).
Utvendig håndvask på bil fra Toyota Bilia blir utdelt underveis.