Shell/7-Eleven Bilvaskeavtale!

MEDLEMSFORDEL TIL ALLE MEDLEMMER I IL SVERRE!

Alle medlemmer som har betalt sin medlemskontingent til IL Sverre, og som «ikke orker» å vaske bilen for hånd, har pr. i dag mandag 08.05.17 muligheten til å få vasket bilen hos Shell/7-Eleven Levanger, Kirkegata 77, for en mye rimeligere penge enn vanlig er.

Avtalen gjelder for «Sølvvask» som har en ordinær pris på kr. 199-. Sverremedlemmer betaler kun kr. 100,- for denne vasken. For de av medlemmene som har bil med skiboks eller av biltypen pick-up, så må dere be om bilvask av typen «Skiboksvask». Denne vasken har en ordinær pris på kr. 249,- men som dere da betaler kun kr. 149,- for.

Et enkeltmedlemskap i IL Sverre koster kr. 250- og et familiemedlemskap koster kr. 400,-. Dette vil da si at for et enkeltmedlem så er utgiften på kr. 250,- plutselig blitt til en fortjeneste ved 3.-gangs vask. Avtalen gjelder frem til nytt medlemskapsår starter i 2018, slik at du kan vaske bilen så ofte du vil 🙂

«Beviset» du må ha med deg er kun deg selv! Be om Sverrevask type Sølv eller Skiboks, oppgi ditt navn og «vasken er i boks». Navnet ditt må selvsagt stemme overens med navnet du benyttet når du la inn din betaling for medlemskontingenten hos IL Sverre. Avtalen er personlig.

Sammen med innehaver Erling Fossum, Shell/7-Eleven Levanger, har Markedsutvalget i IL Sverre Fotball fått til denne avtalen, og vi ønsker å takke Erling Fossum for velvilligheten.

Avtalen gjelder for alle avdelinger i IL Sverre og omfatter Sverremedlemmer som har betalt sin kontingent til IL Sverre Hovedlaget 2017.

For Markedsutvalget IL Sverre Fotball – Lasse & Tor Henry