Påmelding og informasjon barnekretsturnstevne Namsos 2016 – utvidet påmeldingsfrist

Sted: Namsoshallen

Tid: 23. – 24. april

Påmeldingsfrist: 17. mars, 21.00

Aldergruppe: Gjelder for 1. klasse og oppover

 

Tradisjon tro vil det bli gjennomført lagkonkurranse på lørdag og oppvisningstropper på søndag.

Det vil være to turnhaller tilgjengelig. Den ene vil bli brukt til konkurranse og oppvisning, mens den andre blir brukt til trening.

Lørdag kveld vil det tilbys aktiviteter som turnverksted og stupekurs.

Overnatting skjer i tilknytning til aktivitetsområdet. Det vil være mulig å overnatte fra fredag til lørdag for de som måtte ønsker det.

 

HJERTLIG VELKOMMEN TIL NAMSOS OG BARNEKRETSTURNSTEVNET 2016!

Vi i Namsos gleder oss til å ta imot gjester til Barnekretsturnstevnet. Dette er vårens store høydepunkt hvor gymnastikk og turn er i hovedfokus fra tidlig morgen til sen kveld. Målet er at alle som deltar får vist frem hva de har trent på og ikke minst får bli kjent med- og turne med andre aktive utøvere. Lørdag kveld vil dere også få mulighet til å gjøre turnlignede aktiviteter i vårt flotte 50-meters basseng som ligger like ved hallen dere skal turne i.

Bak Barnekretsturnstevnet ligger det mange timer med dugnadsarbeid, og jeg vil takke hver og en som stiller opp og bidrar til at dette blir ei gledelig helg. Med ønske om ei strålende og aktiv turnhelg!

Hilsen fra oss i Namsos Turnforening v/ leder Liv N. Tranaas

 

Praktiske opplysninger

Ledsagere

Vi ber lagene om ha tilstrekkelig antall trenere/ledsagere pr antall påmeldte turnere. Samtidig har vi en maksimumsgrense på 1 voksen pr 8 barn. Dette for å ikke overskride brannforskriftene ved overnattingsstedene.
I utgangspunktet må alle foreldrekontakter i IL Sverre turn stille som ledsagere. Dersom foreldrekontakten ikke kan stille må vedkommende selv sørge for å finne en erstatter.

Ledsagerne må ha kontaktlister til foresatte. Ta kontakt med sekretær i styret for å få oversendt kontaktlister over foresatte. Mail: [email protected]


Deltakeravgift

Utøvere betaler kr 680,- for å delta. Da inngår 6 måltider, overnatting, t–skjorte, stevnemedalje og programhefte. All kveldsaktivitet i turnhallene inngår også i deltakeravgiften.


Overnatting

All overnatting vil skje i gangavstand (2-8 minutter) fra turnhallene. Deltakerne vil bli fordelt på rom lagvis. Rommene for de enkelte lag vil være i umiddelbar nærhet til hverandre. Rommene skal ryddes etter bruk.


Turnverksted

I tradisjon tro vil vi arrangere turnverksted lørdag kveld. I den forbindelse forutsetter vi at alle lag hjelper til ved å stille sine trenere til disposisjon for å gjøre dette til en minneverdig aktivitet for turnerne. Vaktlister vil blir publisert i programmet.

Det vil bli gjennomført turnverksted i to turnhaller.


Turnfestlørdag

I år vil det blir en liten vri på det tradisjonelle diskoteket. Så i stedet for å ha et separat diskotek for de aller minste, så vil det under turnverkstedet i en av hallene være «live» musikk levert av en DJ. I tillegg vil det bli en stemningsfull seanse med et spektakulært lys-show.

For ordens skyld nevnes at turnverkstedet i den andre turnhallen vil foregå uten de ovenfor nevnte underholdningselementene.

For å gi et best mulig tilbud til de som måtte ønske å ta en tur i Oasen svømme- og miljøsenter, er bassenget og treningsstudio leid i sin helhet til Barnekretsturnstevnet.

Anlegget er åpent ikke bare for deltakere, men selvfølgelig også for trenere, ledsagere og andre foresatte som er med på stevnet.

Følgende priser gjelder for deltakere som ønsker å ta del i aktivitetene i Oasen svømme- og miljøsenter :

Inngangsbillett 100,-
Stupekurs (inkl inngang) 200,-

Aktiviteter i svømmehallen må forhåndsbetales i Mysoft.

Det vil bli servert kveldsmat i svømmehallen slik at utøverne ikke trenger å dra tilbake til turnhallene for å spise. De som ikke er svømmedyktige, må ha følge av en voksen.

Påmelding

Påmelding skjer på Mysoft. Klikk lenka: http://medlem.gymogturn.no

Klikk her for brukerveiledning webshop i Mysoft