Påmelding for gamle og nye turnere

Vi har nå åpnet opp for påmelding til årets partier for turnere som deltok forrige sesong. Det er gjort noen endringer i forhold til i fjor, det er derfor lurt at dere ser godt på timeplanen  og på beskrivelsene om de ulike partiene før dere melder dere på.

Klikk her for å komme til partiene som er klare for påmelding. NB: dette gjelder kun turnere som også deltok forrige sesong og som allerede er registrert hos oss.

 

Opptakskrav: 

Som dere ser av partivalgene, er det opptakskrav til enkelte parti. Deltagelse på Tropp rekrutt gutter/ Basis turn gutter, Tropp gutter, Tropp jenter, Apparatturn jenter, Konkurranseturn jenter, Elite aspirant og Elite krever et visst ferdighetsnivå og er derfor ikke valgbare i påmeldingen. Det er derfor viktig at dere melder dere på et parti som ikke har opptakskrav, slik at dere er sikret et turntilbud nå i høst. Disse partiene med unntak av Elite, har fra sesongen 2015/2016 halvårlig fakturering i september og januar.

Det vil imidlertid bli arrangert en prøvetrening i høst for de som ønsker deltakelse på noen av disse partiene. Ta kontakt med Margit Strand på epost [email protected] for nærmere informasjon.

Vi sender ut giro etter at vi har hatt prøvetreningene, slik at det skal være mulighet for dere å bytte fra et av breddepartiene til et av partiene med opptakskrav, dersom dette skulle bli aktuelt. Den 19. august åpne. Dere har dermed noen dager til å sikre dere plass på partiene.

For nye turnere:

For å kunne melde på til et parti, må du være medlem. Klikk her for å bli medlem.  

I år, som i fjor, registreres alle medlemmene i MySoft. Ved førstegangs registrering oppretter dere ny bruker og velger deretter det partiet dere ønsker å gå på. Det er også slik at det kun er de partiene dere kan delta på, ut fra alder og kjønn, som blir valgbare. Det er viktig at dere tar vare på medlemsnummer og passord. Neste høst og eventuelt til gymnastikkfestivalen vil dere måtte bruke samme passord og brukernavn. Passordet er mulig å endre i det man logger ut.

Spørsmål knyttet til selve påmeldingen eller til innholdet på partiene kan rettes til [email protected]

19. august starter vi godkjenning av nye turnere.