Lyst til å prøve tennis?

tennis

Da passer det fint at vi er i gang med tennisskoler for barn, ungdom og voksne.

Tennis er en idrett som man kan spille hele livet, og uansett nivå. Det gjelder bare å finne riktig motstander! I IL Sverre Tennis har vi aktive treningsgrupper både for menn og kvinner, og vi tar gjerne imot nye spillere.

 

Barn og junior

Vår tennisskole for barn og juniorer startet 6. mai. Klokka 18 på tirsdager tar vi imot barn 1.-7. klasse, mens juniorgruppa starter klokka 19. Spillerne vil bli inndelt i grupper etter alder. Vi låner ut racketer og baller, så det trenger du ikke kjøpe for å bli med. De to første gangene er gratis, deretter må man bli medlem av IL Sverre og betale aktivitetsavgiften på 150 kroner for å fortsette. Vi har treningene fram til snøen kommer til høsten, cirka i oktober.

 

Voksne nybegynnere

Dersom du aldri har forsøkt tennis, eller har spilt litt, har vi tennisskole torsdager klokka 19-20. Oppstart for tennisskolen var 8. mai, og vi holder på fram til sesongen slutter i oktober. De to første kveldene er gratis, deretter må du bli medlem i IL Sverre Tennis for å fortsette. Vi låner ut racketer og baller, så det trenger du ikke kjøpe for å bli med.

 

Har spilt litt

Torsdager klokka 20, like etter tennisskolen, har vi en mosjonsgruppe for de på tennisskolen og spillere som har prøvd litt tennis. Dette er en flott mulighet til å møte nye spillere, for som medlem av klubben kan du selvsagt booke banene og spille så mye du vil på egenhånd. Også her har vi racketer som vi gjerne låner ut. Første trimkveld var 8. mai.

 

Erfarne spillere

Våren 2014 har vi følgende tilbud for voksne som har spilt tennis en stund:

Herretrening/rankingspill mandager klokka 19-21

Dametrening/rankingspill onsdager klokka 19-21

 

Dette er sosiale grupper som gjerne tar imot nye spillere. Det er bare å møte opp på banene, eller ta kontakt med Lars Østraat på 932 54 656 eller Anna Bersås på 901 78 681.